Menu
Verlichting Verlichting

Verlichting

(78)

Verlichting kopen

Met de juiste verlichting kun je elke kamer omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Maar verlichting moet niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn. Daarom heeft Xenos een ruim assortiment verlichting voor elke ruimte en elk interieur. Bij Xenos vind je ook bijpassende ledlampen, want zonder lichtbron heb je natuurlijk niets aan een lamp!!

 

Voor elke ruimte de juiste verlichting

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt om andere verlichting. Zo moet verlichting in de woonkamer vooral sfeervol zijn. Combineer verschillende soorten lampen en zet ze op verschillende plekken om de ruimte goed te verlichten. Zet bijvoorbeeld een tafellamp op je tv-meubel en een grote, staande lamp naast de zetel. Ben je op zoek naar een unieke tafellamp? Combineer dan een van onze lampvoeten met een losse lampenkap en stel zelf je eigen tafellamp samen!

Boven de eettafel hoort natuurlijk een mooie hanglamp, zodat je kunt zien wat er op je bord ligt. Tip: vermijd felle lampen boven de eettafel of kies voor dimbare verlichting. Zo creëer je een écht restaurantgevoel, gewoon in je eigen huis. In de keuken moet verlichting vooral praktisch zijn, want als je staat te koken, is het fijn als je goed kunt zien wat je doet. In de keuken is een hanglamp die de ruimte volledig verlicht dan ook een slimme keuze.

Net als in de woonkamer, moet verlichting in de slaapkamer vooral gezellig en sfeervol zijn. Kies voor een hanglamp die de hele ruimte verlicht en plaats kleine tafellampjes op je nachtkastjes, zodat je ‘s avonds voor het slapengaan een boek kunt lezen. Nóg leuker: een lichtslinger boven je bed. Dat is pas knus!

Tot slot: het kleinste kamertje. Dit is de ideale plek om uit te pakken met een uitgesproken kleur op de muur of opvallend behang. Maak je toilet helemaal af met een bijzondere hanglamp. Wedden dat iedereen onder de indruk is van jouw toilet?

 

Goedkope verlichting

Wil je liever niet te veel betalen voor praktische en sfeervolle verlichting? Dan zit je goed bij Xenos. Bestel je verlichting online of laat je inspireren in een van onze winkels. Hou onze folder zeker in de gaten en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!