Menu
Keukengerei Keukengerei

Keukengerei

(172)

Keukengerei kopen

Goed kunnen koken begint met het hebben van het juiste keukengerei. Van vergiet, tot snijplank en van cocktailshaker tot rasp. Je vindt alle keukenbenodigdheden bij Xenos. Match jij graag je keukengerei bij de rest van je interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een matzwarte of lichtgroene uitvoering als basis van je benodigdheden. Kleed je keuken verder aan met bijpassende theedoeken en pannenlappen. Vergeet je outfit niet te beschermen tijdens het koken met behulp van een kookschort en je handen met ovenwanten. Niets kan jouw kookkunsten meer in de weg staan!

 

Siliconen keukengerei

Met siliconen keukengerei kies je voor producten die lang meegaan, gemakkelijk schoon te maken zijn én hittebestendig zijn. Je haalt met een siliconen pannenlikker gemakkelijk net dat laatste restje uit je pan of beslagkom. En dankzij de siliconen lepellegger heb jij nu een standaard plekje voor je lepels en spatels tijdens het koken, zonder alles vies te maken.

 

Keukengerei houder

Koken is precisiewerk en timing, daar past een zoektocht naar het juiste keukengereedschap uiteraard niet bij. Gelukkig is dit op te lossen met een keukengerei houder. Hiermee creëer je één plek voor al je spatels, pollepels en messen. Kies voor een variant die matcht met jouw interieur, zo valt de houder niet eens op!

 

Keukengereedschap

Is jouw besteklade al voorzien van het juiste keukengereedschap? Een garde, knoflookpers en blikopener mogen uiteraard niet ontbreken. Bij Xenos vind je ze ook nog eens in leuke kleurtjes, want wie heeft gezegd dat het in je besteklade geen feestje mag zijn?

 

Goedkoop keukengerei kopen

Jouw keuken benodigdheden aanvullen? Bij Xenos koop je al jouw keukengerei eenvoudig online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw keukengerei misschien wel in de aanbieding!