Menu

Cadeaus voor hem

Cadeausets Cadeausets
Bierglazen Bierglazen
Sokken Sokken
Likeurglazen Likeurglazen
Koffie accessoires Koffie accessoires
Kookboeken Kookboeken
BBQ accessoires BBQ accessoires
Cadeaukaarten Cadeaukaarten

Kado voor hem kopen

Het is altijd weer even zoeken haar het perfecte kado voor hem. Ga maar eens op zoek naar een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben. Bij Xenos vind je cadeau ideeën voor je man, vader, vriend of collega. We hebben leuke hebbedingetjes om heren cadeau te doen. Of je nu op zoek bent naar een surprise kado, kerstkado, een aardigheidje voor de buurman of een verjaardagscadeau voor je man of broer, bij Xenos vind je het cadeau voor mannen.

 

Een mannen cadeau kopen.

Ben je op zoek naar een cadeau voor hem? Dan zit je goed bij Xenos! Bij Xenos hebben we de leukste heren cadeaus. Stel je jezelf ook vaak de vraag; wat geef je mannen cadeau? Daar hebben wij wel antwoord op. Wat dacht je van een paar sokken of een leuk drankspel? Kleine cadeautjes voor hem doen het ook altijd goed, zoals een sleutelhanger of een fotolijstje voor op zijn bureau of nachtkastje. Een kussen voor op de bank of een leuke mok doen het ook altijd goed. Zo vind je bij Xenos nog wel meer mannen kado tips.

 

Origineel cadeau voor hem koop je bij Xenos

Het is altijd lastig om weer een origineel cadeau te verzinnen, zeker voor een man. Een telefoonkluis of een speelkaarten set is echt een cadeau voor mannen die alles al hebben. Koop jouw heren cadeau online of kom langs in de winkel. Vergeet ook zeker niet om het cadeau voor je man leuk in te pakken met goedkoop inpakpapier of ander inpakaccessoires. Haal je cadeaus voor het hele gezin? Kijk dan ook zeker eens bij de cadeaus voor haar of de cadeaus tot 5 euro. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.