Menu
Huishouden Huishouden

Huishouden

(299)

Huishoudartikelen kopen

Met de huishoudartikelen en schoonmaakartikelen van Xenos houd je je huis schoon en opgeruimd en maak je van het huishouden een feestje! Zo wordt afval verzamelen een eitje met de stijlvolle vuilnisbakken en pedaalemmers van Xenos. Natuurlijk hebben we ook afvalzakken die precies in je nieuwe prullenbak passen. Staat er nog een berg afwas op je te wachten? Met onze sponsjes, afwasborstels en afdruiprekken heb je de afwas in een handomdraai gedaan. Per ongeluk iets gemorst of kruimels op de grond laten vallen? Met een stoffer en blik en onze handige schoonmaakdoekjes heb je het zo weer opgeruimd. Ook de was wordt kinderspel met onze wasmanden waarin je eenvoudig je vuile wasgoed kunt sorteren. Onze wasmanden zijn niet alleen handig, ze staan ook nog eens mooi in je washok of badkamer. Maak je badkamer helemaal af met onze bad- en douche artikelen, zoals een nieuw douchegordijn, een zachte badmat en een handige zeepdispenser.

 

Alles voor een opgeruimd huishouden

Een opgeruimd huis begint bij voldoende opbergruimte. Ruim al je spullen netjes op in onze handige opbergsystemen en opbergboxen. Puilt je kledingkast uit? Een kledingrek (mét extra kledinghangers, natuurlijk) is een makkelijke en snelle oplossing als je geen ruimte hebt voor een grotere kledingkast. Of wissel je garderobe per seizoen en berg de kleding die je niet draagt op in een vacuümzak.

 

Goedkope huishoudartikelen

Bij Xenos vind je goedkope huishoudartikelen, zodat jij tegen een zacht prijsje je huis opgeruimd en netjes houdt. Bestel online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder goed in de gaten!