Menu
Koken en Tafelen Koken en Tafelen

Koken en Tafelen

(1467)

Lekker tafelen met een mooi gedekte tafel

Tijdens een lange zomeravond in de tuin of heerlijk binnen in de winter is niets zo gezellig als lekker lang tafelen met vrienden of familie. Maak het tafelen nog fijner met een mooi gedekte tafel. Bij Xenos verkopen we allerlei spullen waarmee je je tafeldekking helemaal af maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van stijlvol servies? Combineer onze schalen, kommen en borden voor een mooi geheel. Bij een mooi gedekte tafel mag stijlvol bestek ook niet ontbreken. Ga voor losse lepels, vorken en messen of kies voor complete besteksets. Wil je helemaal all the way gaan? Ga dan voor mooie waterglazen of longdrinkglazen en vul deze met water en wat komkommer of citroen. Hiermee creëer je een chique uitstraling.

Ook leuk: dek de tafel geheel in Spaanse stijl. Kies in dat geval voor ons gezellige tapasservies, onze mooie serveerplanken of ga voor een groot onderbord waarop je verschillende schaaltjes kwijt kunt. Voeg hier vervolgens wijnglazen met sangria aan toe en je waant je helemaal in Spaanse oorden. Kun je wel wat kookinspiratie gebruiken? Bestel dan een van onze kookboeken. Of je nu van romantisch, strak of gezellig houdt: bij Xenos heb je een brede keuze uit verschillende stijlen voor het dekken van de tafel. Zo weet je zeker dat je met Xenos slaagt!

 

Dat wordt extra lang tafelen

Zijn jullie uitgegeten? Dan is het tijd voor koffie en thee. Bij Xenos verkopen we diverse thee-accessoires, zoals theedozen, theezakjeshouders en thee-eieren. Daarnaast hebben we theepotten in de leukste kleuren: hierin blijft je favoriete thee extra lang warm. Maar ook voor koffie-accessoires zit je gelukkig goed bij Xenos. Die je bij de koffie het liefst iets op dat je zelf hebt gebakken? Bekijk dan ook eens onze bakvormen en bakspullen. Blijven er sneetjes cake of stukjes taart over? Bij Xenos verkopen we allerlei bewaardozen, blikken en taartdozen. En dat is heel handig: zo kun je dat heerlijke dessert gemakkelijk bewaren en meenemen.

 

Alles om lekker lang te tafelen shop je op Xenos.nl

Vind je het leuk om je tafeldekking tot in de puntjes af te werken? Bij Xenos verkopen we diverse spullen, speciaal voor tijdens het tafelen. Koop je nieuwe spullen online of kom langs in de winkel. En houd ook zeker onze folder in de gaten! Zo blijf je op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen!