Menu
Juwelen Opbergen Juwelen Opbergen

Juwelen Opbergen

(39)

Sieradendoos kopen?

Je sieraden zijn misschien wel je kostbaarste bezit. Sieraden hoeven niet altijd duur te zijn, maar hebben vaak een emotionele waarde. Denk aan dat kettinkje dat je van je oma hebt gekregen, of die armband die je tijdens die heerlijke zonnige vakantie hebt gekocht. Kies welke opbergmanier jij het prettigst vindt; een oorbellenrekje, een glazen of fluwelen sieradendoosje of misschien wel een houder voor je armbanden, horloges of ringen. Maak van jouw sieradenhoekje een feestje en etaleer jouw mooiste kettingen aan een kettinghouder, bijvoorbeeld naast een sfeervolle kaarsenhouder en een foto van een dierbare herinnering in een mooie fotolijst. Voor het opbergen van alle mooie sieraden of andere opbergers, is Xenos de winkel voor jou.

 

Juwelendoos kopen

Om al je sieraden goed te bewaren, kun je gebruikmaken van een mooie juwelendoos. We hebben verschillende sieraden opbergers in het assortiment, voor het opbergen van allerlei soorten sieraden. Kon jij vroeger ook niet wegblijven van de juwelendoos van je moeder of zelfs grootmoeder? Maak nu herinneringen voor jezelf met jouw eigen juwelen doosje van Xenos. Een juwelendoos kopen voor jezelf of cadeau doen aan een vriendin? In beide gevallen is Xenos de winkel voor jou.

 

Sieradenkistje kopen

Voor het bewaren of etaleren van jouw mooiste sieraden zit je bij Xenos goed. Bij ons vind je een groot assortiment aan sieradenkistjes in diverse groottes en materialen. Maar ook voor oorbellenrekjes, ring standaarden en horlogehouders ben je bij ons aan het juiste adres. Je shopt het gehele assortiment aan sieraden opbergers online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbiedingen en koop jij dat mooie nieuwe sieradenkistje binnenkort voor een voordelige prijs.