Menu
Klamboes Klamboes

Klamboes

(3)

Klamboe kopen

Vind je dat jouw slaapkamer wel wat sfeer kan gebruiken? Met een klamboe boven je bed tover je je slaapkamer in een handomdraai om in een sfeervolle, romantische ruimte. Bij Xenos kun je kiezen uit één- en tweepersoons klamboes in verschillende kleuren, zoals zwart en wit. Maak je slaapkamer af met sierkussens op bed, een zacht vloerkleed en sfeervolle verlichting. Lees hier welke items nog meer niet mogen ontbreken in je slaapkamer. Een klamboe heeft natuurlijk ook een praktische functie, namelijk muggen en andere insecten op afstand houden. Daarom noemen we een klamboe ook wel muggennet of muskietennet. Met een klamboe boven je bed kun je ‘s zomers met een gerust hart je raam openzetten, zonder dat vervelende beestjes jouw nachtrust verstoren.

 

Tweepersoons klamboe kopen

Wil jij een klamboe boven een tweepersoonsbed hangen? Dan heb je natuurlijk een grote klamboe nodig. Daarom vind je bij Xenos óók tweepersoons klamboes die groot genoeg om van een tweepersoonsbed een knus liefdesnestje te maken.

 

Klamboe voor de kinderkamer kopen

In een kinderkamer moet een kind lekker kunnen spelen en ‘s nachts heerlijk kunnen wegdromen. Maak jouw kinderkamer extra gezellig met een klamboesluier boven het bedje van je kind. Ook handig voor de kinderkamer: een kleed om op te spelen, opbergmanden om speelgoed in op te bergen en een wandplankje voor de favorietje boekjes van je kleintje. Wil je meer inspiratie? Laat je inspireren door de mooiste kinderkamers.

 

Goedkope klamboe

Ben je op zoek naar een goedkope klamboe? Xenos heeft een ruim assortiment aan betaalbare klamboes. Koop jouw nieuwe klamboe online of in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.