Menu
Koffieglazen Koffieglazen

Koffieglazen

(18)

Koffieglazen kopen

Niets is lekkerder dan de geur van vers gezette koffie. En die drink je het liefst uit het fijnste koffieglas dat er is! Wat dacht je van een heerlijke verse latte macchiato? Geen een glas kan dat mooier presenteren dan een hoog koffieglas. Zet de doos koekjes maar op tafel en het koffieuurtje kan beginnen. Wedden dat je je bezoek hiermee verrast? Wist je dat we bij Xenos ook leuke tassen hebben van aarde of porselein? Vergeet ook zeker niet om bij onze onderzetters te kijken, zodat je geen kringen op je tafel krijgt.

 

Dubbelwandige koffieglazen

Met dubbelwandige koffieglazen hoef je voortaan je handen niet meer te branden aan je glas! Een ander groot voordeel van deze glazen is dat je koffie (of cappuccino) ook langer warm blijft. Naast het praktische, ziet er natuurlijk ook super stylish uit op je salontafel.

 

Goedkope koffieglazen bestellen

Wil je koffieglazen voor een voordelige prijs? Maar wil je niet achteruitgaan op de kwaliteit? Dat snappen we bij Xenos maar al te goed. Hier vind je de verschillende koffieglazen in alle kleuren en maten. Misschien wil je ook wel even kijken bij de koffie-accessoires? Koop online of kom langs in de winkel. Wil je op de hoogte blijven van andere acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten!