Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Longdrinkglazen Longdrinkglazen

Longdrinkglazen

(11)

Longdrinkglazen kopen

Drink je niets liever dan fruitsapjes? In dat geval mogen longdrinkglazen niet ontbreken in je verzameling van glazen. Longdrinkglazen zijn namelijk ideaal om een fruitsap in te schenken. Maar ook voor een heerlijk verfrissend drankje of lekker mixdrankje zit je goed met longdrinkglazen. Ben je specifiek op zoek naar een glas voor mixdrankjes? Bekijk dan ook eens onze cocktailglazen. De longdrinkglazen van Xenos zijn los verkrijgbaar, maar we verkopen ook een set van vier. En geef je binnenkort een feestje? Kies dan voor onze stapelbare longdrinkglazen. Deze zijn gemaakt van sterk glas en kun je eenvoudig opstapelen bij het opruimen. Handig, niet?

 

Voor iedereen een passend longdrinkglas

Bij Xenos vind je allerlei soorten longdrinkglazen in het assortiment. Zo hebben we gekleurde longdrinkglazen, maar ook transparante glazen of een longdrinkglas met een leuke opdruk. Ben je op zoek naar een longdrinkglas dat ook in de vaatwasser kan? Bij Xenos verkopen we meerdere longdrinkglazen die hiervoor geschikt zijn. Extra handig als je een smoothie of mixdrankje hebt gedronken! Ook leuk: ons longdrinkglas met citorneopdruk. Met dit gezellige longdrinkglas heb je direct een vakantiegevoel.

 

Goedkope longdrinkglazen

Ben je op zoek naar goedkope longdrinkglazen voor je favoriete drankje? Bij Xenos verkopen we allerlei verschillende longdrinkglazen. Zo weet je zeker een longdrinkglas tussen zit dat helemaal bij jou past. Koop je nieuwe longdrinkglazen online of kom langs in de winkel. En houd ook zeker onze folder in de gaten! Dan koop je je longdrinkglazen misschien wel tegen een verfrissende prijs!