Menu

Hordoeken

(9)

Horgordijn kopen

Ben je op zoek naar een horgordijn of hordoek voor raam of deur? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Het is van belang om je huis goed te ventileren, maar dan wil je de insecten natuurlijk wel graag buiten houden. Bij Xenos vind je een hor voor jouw kozijn. Wat dacht je van een elastische hor van 100x100 cm? Of een hordoek van 130x15 cm. De kant-en-klare horren zijn gemaakt van fijn horrengaas waardoor muggen en andere kleine insecten buiten blijven. Een insectendoek is dus een musthave deze zomer.

 

Horren kopen

Een magnetische hor is perfect voor in de deuropening. Met een magnetisch horgordijn voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over insecten binnen. De hor sluit automatisch na doorgang, zo kunnen ook je huisdieren er gebruik van maken. Bij Xenos vind je ook leuke vliegengordijnen. Of wat je van een mooie klamboe voor boven je bed? Dat ziet er niet alleen super gezellig uit, het is ook super praktisch!

 

Goedkoop horren gaas bestellen

Ben jij op zoek naar een insectenhor voor jouw deur, raam, camper, caravan, dakraam of kozijn? Koop je hor doek online of kom langs in de winkel. Houd ook onze folder in de gaten voor de leukste acties en aanbiedingen.