Menu
Besteksets Besteksets

Besteksets

(8)

Bestekset kopen

Een stijlvolle bestekset maakt een tafelsetting helemaal compleet! Het voordeel van een bestekset is dat je direct alle lepels, vorken en messen bij elkaar hebt, allemaal in dezelfde stijl, waardoor er een mooi geheel ontstaat. Bij Xenos vind je verrassend mooie besteksets. Ga je voor een 16-delige bestekset of heb je liever een 24-delige bestekset?

 

Heb je een groot diner op de planning staan en verwacht je veel gasten? Bestel dan meerdere besteksets. Zo heb je een bestekset voor 8 personen of zelfs een bestekset voor 12 personen. Combineer het bestek met mooi servies en stijlvolle glazen. Zo maak je een verpletterende indruk op je gasten nog voordat het eten geserveerd wordt!

 

Voor iedereen een passende bestekset

Bij Xenos vind je talloze besteksets. Er zit altijd wel een bestekset bij die past bij je stijl. Houd je van basic? Ga dan voor een zilveren bestekset, een kleur die makkelijk te combineren is. Mag het van jou meer opvallen? Ga dan voor een gouden bestekset. Als dat niet stijlvol is! En wie zegt dat bestek altijd moet glimmen? Een matte bestekset staat ook erg chique. Of wat dacht je van tijdloos, zwart bestek? Dit steekt mooi af bij wit servies. Het is ook eens iets anders! Ga je uitgebreid dineren? Pak dan uit met een luxe bestekset, zoals een bestekset van Amefa. Met mooi bestek geniet je nog meer van een gezellig eetmoment!

 

Bestekset aanbieding

Ben je op zoek naar een goedkope bestekset? Dan zit je goed bij Xenos! Bekijk ons assortiment online of kom langs in een van onze winkels. Houd de folder in de gaten voor verrassende aanbiedingen. Wie weet hebben we wel een mooie bestekset tegen een heerlijke prijs!