Menu
Waterglazen Waterglazen

Waterglazen

(43)

Waterglazen kopen

Hoeveel glazen water drink jij op een dag? Met de mooie waterglazen van Xenos kom je gemakkelijk aan de aanbevolen hoeveelheid. Want zeg nu zelf: water drinken uit mooie waterglazen is toch veel leuker? Bij ons in het assortiment vind je allerlei verschillende waterglazen. Zo hebben we onder andere gekleurde waterglazen, maar ook voor stijlvolle waterglazen van kristal ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vind je bij Xenos zowel grote waterglazen als kleinere drinkglazen. En het handige is: deze waterglazen kun je natuurlijk ook gewoon als limonadeglazen of sapglazen gebruiken!

 

Drinkglazen kopen

Zijn er afgelopen tijd veel glazen gesneuveld of ben je gewoon toe aan een nieuwe set drinkglazen? Bij Xenos hebben we diverse soorten waterglazen. Kies bijvoorbeeld voor onze transparante drinkglazen set. Deze drinkglazen zijn gemaakt van kristal en komen in een set van vier. Breng jij liever wat kleur aan in je servies? Ga dan voor onze blauwe waterglazen of grijze drinkglazen set. Ook leuk: ons gezellige lemons drinkglas. Voeg wat zelfgemaakte ijsklontjes en een vrolijk rietje toe voor het echte zomergevoel. Wedden dat jij je drankje zo op hebt?

 

Sapglazen kopen

Ben jij een echte sap- of smoothieliefhebber? De drinkglazen van Xenos zijn gelukkig ook hartstikke goed te gebruiken als sap- of smoothieglas. Kies bijvoorbeeld voor onze gekleurde waterglazen. Hierin ziet jouw fruitdrankje er lekker feestelijk uit. Houd jij meer van transparante glazen? Met de stijlvolle en doorzichtige drinkglazen van Xenos zie je precies hoe lekker jouw sapje of smoothie er uit ziet. Wist je dat we bij Xenos ook longdrinkglazen verkopen? Deze zijn ook geschikt als sapglazen!

 

Goedkope waterglazen

Van waterglazen heb je er eigenlijk nooit genoeg. Gelukkig verkopen we bij Xenos allerlei verschillende drinkglazen. Zo weet je zeker dat er een waterglas tussen zit dat helemaal bij jou past. Koop jouw nieuwe waterglazen online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw drinkglazen misschien wel in de aanbieding!