Menu
Tuinverlichting Tuinverlichting

Tuinverlichting

(44)

Tuinverlichting kopen

Maak je tuin of balkon nóg gezelliger door ze aan te kleden met de tuinverlichting uit de Xenos-collectie. Voeg extra sfeer toe aan een heerlijke zomeravond door buitenlampjes op te hangen. Hang de lampjes bijvoorbeeld op in een boom of struiken. Heb je een balkon? Rijg dan de tuinlampjes door het rek van je balkon of hang ze aan het plafond. Hierdoor kun je nog langer genieten van de dag. En zeg nu zelf, een verlichte tuin of een stralend balkon nodigt uit om buiten te gaan zitten. Daarbij is er na een lange en warme zomerdag niets zo fijn om ’s avonds nog even af te koelen. Tip: maak een gezellig hoekje in de tuin door de lichtjes te combineren met onze tuinsets, parasols en sierkussens. Zo is jouw tuin of balkon compleet!

 

Tuinlampjes kopen

Wist je dat veel tuinlampjes van Xenos werken op zonne-energie? Super handig, zo zit je nooit meer zonder licht. Deze lampjes laden zichzelf op in de zon, ideaal! Want zo hoef je geen batterijen meer te gebruiken en kunnen ze dus ook niet leeg gaan. Nog een voordeel: het is goed voor het milieu en je bespaart energie. Bij Xenos hebben we veel verschillende buitenlampjes in het assortiment. Kies je voor een gezellig lichtsnoer of een leuke lantaarn, lampion of hanglamp voor in de tuin?

 

Lampionnen voor in de tuin

Lampionnen kunnen niet ontbreken in de tuin! Ze zien er zo gezellig uit aan een boom, onder de parasol of aan het tuinhuis. Ze fleuren direct je tuin op en zorgen voor een aangename bohemian sfeer. Tover je terras, tuin of balkon om tot een gezellig geheel met de lampionnen van Xenos. Bekijk de collectie tuinverlichting, zoals leuke lampionnen, online of zoek een Xenos-winkel bij jou in de buurt. Bekijk de folder om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en wie weet vind je een extra goede deal voor je tuinverlichting!