Menu

Reizen en Vrije tijd

(355)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Alles voor reizen en vrije tijd

Gek op kamperen? Bij Xenos vind je alles wat je nodig hebt voor een kampeeruitje. Of ga je binnenkort naar een festival? Vergeet dan niet een tentje mee te nemen, of een poncho. Zo wordt je festival onvergetelijk! Of ga je een dagje naar de dierentuin, een dagje naar een attractiepark of lekker naar het strand in de zomer? Een goede voorbereiding is essentieel. Neem je spullen mee in een goede tas of ga voor groter en kies voor een bolderkar! Handig voor bijvoorbeeld de hapjes en de drankjes, maar ook wanneer de kinderen moe zijn en willen zitten.

 

Kamperen en reizen

Ga je de deze zomer met je gezin kamperen? Of misschien ga je wel backpacken in Azië? Wat je bestemming ook is: reizigers zijn bij Xenos aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment een kampeer- en reisspullen, zoals tenten voor te kamperen of als je naar een festival gaat. Maar ook hele aangename slaapzakken, slaapmatten en allerlei handige kampeerartikelen. Om al deze spullen veilig naar je bestemming te voeren, hebben we tassen en koffers in allerlei soorten, maten en kleuren.

 

Koop reisartikelen online

De reis zelf is vaak al duur genoeg, dan wil je niet ook nog eens veel geld uitgeven aan de reisartikelen. Tip: gebruik een van onze leuke spaarpotten om te sparen voor je droomreis. Maak je kampeeruitrusting compleet met het reis- en vrijetijdsassortiment van Xenos. Koop alles wat je zoekt gemakkelijk 24/7 online op Xenos.be.