Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9,1
  • Gratis aankoopbescherming
Shotglaasjes Shotglaasjes

Shotglaasjes

(8)

Shotglaasjes kopen

Is het tijd voor een feestje? In dat geval mogen mooie shotglaasjes niet ontbreken! Met een cool shotglas maak je de borrel namelijk nog feestelijker. Vind je het leuk om een proeverij van verschillende drankjes te organiseren? Bestel dan meerdere shotglazen: dit zorgt voor een mooi geheel. Maar ook wanneer je op zoek bent naar verschillende shotglaasjes ben je bij Xenos aan het juiste adres. Schenk tijdens een diner bijvoorbeeld diverse dranken in verschillende shotglazen. Zo zit de feeststemming er meteen in! Ben je op zoek naar een shotglas met een specifieke inhoud? Bij Xenos vind je onder andere shotglaasjes van 45 ml, 60 ml en 80 ml.

 

Borrelglas kopen

Houd je ook zo van borrelen? Bij Xenos doen we niets liever! Je vindt bij ons daarom verschillende soorten borrelglazen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een shotglas in een bijzondere vorm? Kies dan voor ons cactusshotglas. Verras je je vrienden en vriendinnen graag met borrel in een chique borrelglas? Ga dan voor ons diamond shotglas. Ga je een feestje met een tropisch thema organiseren? In dat geval mag ons gezellige citroenshotglas niet ontbreken. Combineer dit leuke glas met je favoriete cocktail in een mooi cocktailglas en waan je in tropische sferen. Zijn cocktails niet helemaal je ding? Bij Xenos verkopen we ook longdrinkglazen, champagneglazen en likeurglazen. Hoe je je borrel ook opdient: met de shoglazen van Xenos is je avond één groot feest!

 

Goedkope shotglaasjes

Heb je leuke shotglaasjes gevonden voor je volgende borrel? Bij Xenos verkopen we goedkope borrelglazen, maar dan wél van hoge kwaliteit. Bestel je nieuwe shotglaasjes online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten.