Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Dienbladen Dienbladen

Dienbladen

(14)

Dienblad kopen

Dienbladen zijn ontzettend handig. Ze besparen je tijd met heen en weer lopen en je kunt alle kopjes koffie en thee in één keer meenemen. Gebruik het voor het opdienen van een heerlijk ontbijt op bed of om je zelfgemaakte hapjes te serveren op een feestje. En wist je dat je een mooi dienblad ook kunt neerzetten als decoratiestuk? Zet het op de vensterbank of op een poef met enkele kandelaars erop, een vaas met enkele bloemen en een paar tijdschriften. Zo wordt je dienblad een echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor een mooi, houten dienblad of een leuk rond dienblad.

 

Keuze uit diverse dienbladen

Bij Xenos vind je heel veel dienbladen. Zo heb je keuze uit diverse kleuren, materialen, vormen en formaten. Of je nu op zoek bent naar een klein dienblad of een groot dienblad: bij Xenos is er altijd een dienblad dat bij je past. Zo hebben we niet alleen vierkante dienbladen, maar ook ronde dienbladen. Ook kun je kiezen uit diverse materialen, bijvoorbeeld houten dienbladen, rieten dienbladen en metalen dienbladen. Of wat vind je van een strak zwart dienblad of een hip rotan dienblad? Aan keuze geen gebrek, dus! Ben je op zoek naar een dienblad voor de armleuning van je zetel? Ook die hebben we! Een armleuningdienblad is een flexibel dienblad dat je zó over de leuning van je zetel kunt draperen. Zo heb je je drankje altijd bij de hand als je lekker in de zetel aan het ontspannen bent.

 

Goedkope dienbladen

Heb je een mooi dienblad gezien? Bestel hem snel en eenvoudig online of kom langs in een van onze winkels. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Houd dan onze folder in de gaten!