Menu
Diamond Painting Diamond Painting

Diamond Painting

(20)

Diamond painting kopen

Ben jij creatief en wil je wel eens wat anders knutselen? Probeer dan onze diamond paintings. Een diamond painting is een canvas met kleurcodes waar je op de juiste code de juiste kleur steentjes moet plakken. Je volgt het patroon gewoon en als je klaar bent heb je een prachtig, eigen gemaakt kunstwerkje. Lijst je diamond painting vervolgens in, in een mooie fotolijst. Zo kan je jouw schilderij een mooie plek geven in de woonkamer. 

Diamond painting volwassenen

Hup, even van het scherm af, telefoon uit en aan de knutsel! Met diamond painting kom je helemaal tot rust en kun je zelf de mooiste meesterwerken maken vanaf de eettafel. Diamond paintings staan garant voor uren plezier. Maak een mooie print van een dier of kies voor de diamond paintings met bloemen. Bij Xenos vind je een uitgebreid aanbod diamond painting voor volwassenen. 

Wat is diamond painting?

Met diamond painting maak je een schilderij van gekleurde steentjes. Het wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Op het canvas is duidelijk te zien op welke plek, welke kleur steentjes gelegd moet worden. Zo ontstaat er een mooi patroon van bloemen of dieren.

Hoe werkt diamond painting?

Allereerst heb je een zelfklevend canvasdoek met patroon nodig met de bijbehorende gekleurde steentjes. Met een pincet kun je de steentjes gemakkelijk pakken en met een pennetje leg je ze op de juiste plek op het canvas. Als je bij Xenos een diamond painting besteld, ontvang je een compleet pakket met alle benodigde materialen. Je kunt dus direct aan de slag! Tip: Sorteer de steentjes op kleur in losse opbergbakjes en nummer deze. Zo kun je snel en gemakkelijk de juiste kleur vinden.

Shop goedkope diamond painting

Kan jij niet wachten om te beginnen met een van onze toffe diamond paintings? Je shopt een goedkope diamond painting natuurlijk bij Xenos. Shop gemakkelijk online of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte blijven van de laatste acties? Bekijk dan snel onze folder en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.