Menu
Nachtkastjes Nachtkastjes

Nachtkastjes

(11)

Nachtkastje kopen

Wil je een handig en leuk nachtkastje kopen voor in je slaapkamer? Bij Xenos vind je diverse nachtkastjes in uiteenlopende stijlen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende webbing nachtkastjes waarmee je je slaapkamer omtovert tot een stijlvolle en gezellige plek. Naast nachtkastjes vind je ook diverse andere webbing kasten bij Xenos. Combineer een mooi webbing nachtkastje met bijpassende webbing kast voor een harmonieus geheel. 

 

Een nachttafel is handig om je wekker, nachtlampje en je favoriete  boek op te leggen. Heel praktisch dus, zo’n nachtkastje. Maar het oog wil ook wat! Het liefst past je nieuwe bedtafeltje bij de stijl van je slaapkamer. Gelukkig vind je bij Xenos een ruim assortiment aan nachttafels. Denk aan een houten nachtkastje, een nachtkastje van rotan, een modern nachtkastje of een nachtkastje van metaal. Zo zit er altijd wel een kastje tussen dat perfect past bij je slaapkamer. Ga je bijvoorbeeld voor een klein nachtkastje in de vorm van een boomstam, of is een stijlvol kastje van metaal en hout meer jouw ding? Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes, aan beide zijden van het bed. Creëer eenheid in je slaapkamer door het materiaal van het nachtkastje met het materiaal van het bed te matchen. Tip: je kunt ook een bijzettafel als nachtkastje gebruiken.

 

Nachtkastje met lade kopen

Wil je liever een nachtkastje met lades? Ook die verkopen we bij Xenos. Met de lades heb je meer ruimte om losse spullen op te bergen en blijft je slaapkamer netjes. In ons aanbod vind je nachtkastjes met lades in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een goedkoop nachtkastje? Bekijk ons verrassende assortiment aan nachttafeltjes online of kom langs in de winkel. Houd ook zeker de folder in de gaten! Zo mis je geen aanbiedingen.