Menu
Prikkers Prikkers

Prikkers

(2)

Prikkers kopen

Heb jij binnenkort een feestje? Dan heb je waarschijnlijk ook al de hapjes ingeslagen. Stukjes worst en kaas zijn favoriet bij Nederlanders. Dien het vrolijk op op een schaal en voorzie elk blokje en plakje van prikkers. Met feestelijke prikkers ziet de schaal met hapjes er meteen leuk uit. Naast hapjes is een taart natuurlijk ook onmisbaar op een verjaardagsfeest. Bekijk ook eens onze taartkaarsjes en maak een cake helemaal af met onze cake toppers.


Cocktailprikkers bestellen

Een cocktailprikker is niet alleen hygiënisch, maar ziet er ook hartstikke feestelijk uit. Cocktailprikkers op je hapjes maakt het gemakkelijk voor bezoek om een stukje worst of kaas te pakken van de hapjesschaal. Onze cocktailprikkers zijn gemaakt van hout en papier, dus kunnen na gebruik bij het oud papier.


Satéprikkers kopen

Denk je aan BBQ, dan denk je meteen aan saté! Ben jij gek op zelf saté maken? Dan zijn satéprikkers onmisbaar in jouw keukenkastje. Tip: voordat je je stukjes vlees, vis of groente aan de satéprikker rijgt, laat de stokjes eerst weken in water. Zo voorkom je dat de satéprikker verbrand op de barbecue. Heb jij saté gemaakt voor de hele familie? Dan is wegwerpservies wel zo handig bij de barbecue. Dat scheelt veel afwas; het papieren wegwerpservies kan gewoon bij het oud papier. Maak de tafel ook gezellig en dek de tafel met een van onze wegwerptafelkleden.


Goedkope prikkers online bestellen

Ben jij nog op zoek naar prikkers? Je shopt cocktailprikkers, feestelijke prikkers en satéprikkers gemakkelijk online bij Xenos of kom naar een van onze winkels. Altijd op de hoogte zijn van onze laatste acties? Bekijk dan onze folder en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor nog meer inspiratie.