Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Opbergboxen Opbergboxen

Opbergboxen

(47)

Opbergbox kopen?

In een huis wordt geleefd, waardoor er soms wat spullen rondslingeren. Een opbergbox is ideaal voor het opbergen van deze rondslingerende spullen. Leg bijvoorbeeld een opbergbox onder het bed om je extra dekbedden in te bewaren of zet een paar boxen op de kast met kleren die niet vaak gedragen worden. Of gebruik een aantal opbergdoos om al je hobby- en tekenspullen netjes bij elkaar op te bergen. Opgeruimd staat netjes. Of je nu een plastieken vierkante opbergdoos of een houten opbergbox wilt kopen, of een aantal kleinere opbergdozen die je gemakkelijk kunt opstapelen: bij Xenos vind je altijd de opbergdoos die je zoekt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Xenos is de winkel voor al je favoriete opbergers in allerlei soorten en maten.

 

Opbergbox met deksel

Of je nu een opbergbox met deksel wilt of eentje zonder, Xenos heeft het allemaal. Opbergdozen met deksel zijn ideaal om je spullen netjes af te sluiten en te bewaren. Heb je een doos nodig voor je sieraden of versiering, dan kun je een kleine opbergdoos goed gebruiken. Wil je juist je kussens en plaids op kunnen bergen, dan kun je de grote plastieken opbergboxen met deksel gebruiken. Dankzij het deksel kun je ze bovendien opstapelen voor efficiënt ruimtegebruik. De plastieken opbergbox heeft een makkelijke clipsluiting, waardoor hij makkelijk open en dicht gaat. Er komt geen lucht of vocht bij, waardoor je er ook eten in kunt bewaren.

 

Pastieken bakken

Ben je op zoek naar een plastieken bak om spullen in op te bergen? Of je nu op zoek bent naar een kleine of een grote plastieken bak: bij Xenos vind je altijd de bak die je nodig hebt. Kies voor een plastieken bak mét deksel als je de bakken wilt opstapelen. Ook handig: de meeste plastieken bakken zijn transparant, zodat je in één oogopslag kunt zien wat erin zit.

 

Goedkope opbergboxen

Van opbergboxen heb je er nooit te veel! Als je meerdere opbergdozen koopt, is het fijn als ze niet al te veel geld kosten. Gelukkig biedt Xenos veel opties voor goedkope opbergboxen. Je vindthet hele assortiment aan opbergdozen online of in de winkel. Houd ook zeker de folder in de gaten! Zo mis je geen aanbiedingen en koop je je opbergbox tegen een nette prijs!