Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Cocktailglazen Cocktailglazen

Cocktailglazen

(12)

Cocktailglazen kopen

Ben je gek op zoete drankjes en cocktails? Feestelijke drankjes verdienen een mooi glas. Cocktailglazen zijn perfect om je lekkere drankje in te serveren. Een cocktailglas heb je in verschillende soorten en maten. Drink je graag een gin tonic? Dan is een gintonicglas onmisbaar. Deze glazen koop je natuurlijk bij Xenos. Drink je liever iets anders? Bekijk dan eens onze shotglaasjes en likeurglazen. Santé!


Cocktailshaker bestellen

De lekkerste cocktails maak je zelf! Met een cocktailshaker maak je je favoriete drankjes gewoon thuis. Bij Xenos vind je alles om een heerlijke cocktail te maken: van een cocktailshaker tot een cocktailstamper. Heb je je favoriete cocktail gemaakt? Serveer hem dan in een van onze margaritaglazen, longdrinkglazen of glazensets. Maak je feestelijke drankje helemaal af met een kleurrijk roerstaafje en milieuvriendelijke rietjes.


Goedkope cocktailglazen

Heb je zin gekregen in een zelfgemaakte cocktail? Je vindt goedkope cocktailglazen gemakkelijk en snel online bij Xenos of in een van onze winkels. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste acties? Houd dan onze folder, sociale media en nieuwsbrief in de gaten!