Menu
Bierglazen Bierglazen

Bierglazen

(8)

Bierglazen kopen

Ben je een echte bierliefhebber? Je favoriete biertje smaakt nóg lekkerder in een echt bierglas. Het juiste bierglas is afhankelijk van het type bier dat je graag drinkt. Wist je bijvoorbeeld dat een goed bierglas zo is ontworpen dat er extra schuim ontstaat tijdens het drinken? Bij Xenos vind je daarom allemaal verschillende bierglazen. Zo weet je zeker dat er een passend glas tussen zit voor je favoriete bier. Een bierglas op voet, een simpel pilsglas of een bierglas speciaal voor fluitjes: met de bierglazen van Xenos geniet je nog meer van je favoriete drank! Wissel je bier graag af met een andere drank? Bekijk dan ook eens onze wijnglazen en cocktailglazen.

 

Speciaalbier glazen kopen

Heb je binnenkort een borrel met vrienden gepland staan? Verras ze dan met lekkere speciaalbieren in bijhorende speciaalbier glazen. Ga in de zomer bijvoorbeeld voor een fruitig biertje en kies in de winter voor een bokbiertje. Voor welk speciaalbier je ook gaat: schenk het bier schuin in het speciaalbierglas in. Zo ontstaat er een mooie schuimlaag. Wist je dat onze speciaalbierglazen in een set van vier komen en ook in de afwasmachine kunnen?

 

Bierpul kopen

Geef je binnenkort een après-ski of Oktoberfestfeest? Dan mag een bierpul natuurlijk niet ontbreken. Een bierpul staat bekend om de grote inhoud en het stevige handvat. De bierpullen van Xenos zijn verkrijgbaar in een set van vier. Wedden dat deze goed in de smaak vallen tijdens het feestje? Combineer de bierpullen met leuke shotglaasjes voor een echt après-skigevoel.

 

Goedkope bierglazen

Ben je op zoek naar bierglazen? Bij Xenos vind je verschillende bierglazen, speciaal voor echte bierliefhebbers. Koop je nieuwe bierglas online of kom langs in de winkel. En houd ook zeker onze folder ook in de gaten! Zo koop je je favoriete bierglas misschien wel tegen een zachte prijs!