Menu
Kaarsen Kaarsen

Kaarsen

(258)

Kaarsen kopen?

Wil je een beetje extra sfeer in huis of in de tuin creëren? Dit kan heel makkelijk door een aantal mooie kaarsen neer te zetten. Laat je interieur stralen met felgekleurde decoratieve kaarsen. Of creëer meer rust in huis met stompkaarsen in neutrale natuurtinten. Kaarsen kopen om een romantisch avondje compleet te maken? Bekijk dan eens onze geurkaarsen, die je huis vullen van de heerlijkste geuren. Zet ze een half uur vóór de date in je woonkamer of in de badkamer en geniet van een fijn avondje samen. Bestel leuke kaarsen in glas voor een bohemian feel in de tuin. Je hoort het al, met het grote aanbod aan kaarsen van Xenos kun je alle kanten op. Xenos is de winkel waar je een kaars vindt voor elke gelegenheid.

 

Goedkope kaarsen

Geurkaarsen, theelichten of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of theelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Zo creëer je een fijne sfeer, zonder veel geld uit te geven. In ons assortiment goedkope kaarsen vind je ze in alle soorten en maten. Combineer eens enkele verschillende kaarsen met elkaar en zet ze op een mooie schaal. Zo creëer je een speels effect en extra sfeer als je de kaarsen ‘s avonds allemaal aansteekt. Met de kaarsen van Xenos haal je een flinke lading sfeer in huis, voor een lage prijs. Één ding is zeker: je zit er warmpjes bij de komende tijd!

 

Kaarsaanbieding

Kun je niet wachten om je huis te vullen met sfeervolle kaarsen? Houd dan zeker de Xenos-folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste kaarsaanbiedingen. Of kom naar een van onze Xenos-winkels en kies daar je favoriete kaarsen uit. Wie weet vind je wel een warme kaarsaanbieding voor bij jou in huis.