Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Kaars in glas Kaars in glas

Kaars in glas

(23)

Kaars in glas kopen

Maak je het graag gezellig in huis? Met een kaars in een glas maak je het thuis nog knusser. Bij Xenos verkopen we diverse kaarsen in glas. Zo weet je zeker dat er eentje tussen zit die helemaal bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze kaars in glas met gehaakt omhulsel? Deze is net wat anders dan je gewend bent en ze is bovendien eenvoudig te combineren met andere kaarsen uit ons assortiment. Ook leuk: een kaars in een gekleurd glas. Bestel er meerdere en plaats ze op een schaal voor kaarsen voor een sfeervol geheel.

 

Kaars in pot kopen

Heb je ooit genoeg kaarsen in huis? Kies ook eens voor een kaars in een pot. Zo’n kaars is niet alleen gezellig, ze zorgt er ook voor dat je geen kaarsvet morst. Bij Xenos hebben we allerlei verschillende kaarsen in pot. Zo verkopen we ze in sets van vier, maar hebben we ook een kaars in pot met citronellageur. Deze houdt de muggen goed op afstand! Ben je al bekend met de lowboykaars in glas? Deze heeft een bijzondere vorm en is een leuke accessoire voor in de tuin. Daarnaast vind je bij Xenos herdenkingslichten. Een herdenkingslicht is een kaars in een glazen pot die je aansteekt om een dierbare te herdenken.

 

Goedkope kaars in pot kopen

Heb je een kaars in pot gevonden die helemaal bij je past? Bij Xenos koop je deze eenvoudig online of kom langs in de winkel. En houd ook zeker onze folder in de gaten! Dan koop je je kaars in glas misschien wel tegen een warme prijs!