Menu
Kandelaars Kandelaars

Kandelaars

(105)

Kandelaar kopen?

Een kandelaar geeft net dat beetje extra aan een kaars en zorgt voor een stijlvolle toets in je interieur. Je kunt een passende kandelaar kopen voor op de vensterbank of voor op een kast. Liever kandelaars kopen voor op een mooi gedekte tafel? Ook dinerkaarskandelaren zitten in ons assortiment. We hebben een uitgebreide collectie kandelaars die passen bij alle woonstijlen. Van 5-armige kandelaars van metaal tot robuuste exemplaren voor stompkaarsen.

 

Houd zeker ook de Xenos-folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen of kom naar een van onze Xenos-winkels. Wie weet vind je wel de warmste kandelaaraanbieding voor bij jou in huis.

 

Grote kandelaar kopen

Kandelaars komen in allerlei soorten en formaten. Zoek je een exemplaar dat geschikt is voor meerdere dinerkaarsen? Of juist een brede kandelaar waar een grote, rustieke stompkaars in past? Of je op zoek bent naar kleine of grote kandelaars, je vindt ze allemaal bij Xenos. Bestel je favoriete kandelaar eenvoudig online op Xenos.nl. Vergeet ook geen  bijpassende kaarsen te bestellen. Zo ben je meteen klaar!