Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Manden Manden

Manden

(58)

Mand kopen

Met onze drukke levens is een net en opgeruimd huis misschien niet altijd even voor de hand liggend. Maar met de manden van Xenos is je huis in een handomdraai aan de kant! Koop een mand in een materiaal dat past bij je interieur. Zo vind je bij Xenos manden van metaal, die mooi staan in een industrieel en strak interieur. Hou je meer van een natuurlijke look in huis? Dan zijn de rieten manden of die van vilt misschien meer je ding. Wil je vooral een opbergmand kopen om de spullen van je kinderen gemakkelijk in op te bergen? In onze opbergkratten van kunststof kun je lekker veel spullen kwijt. Schuif ze eenvoudigweg in de kast of uit het zicht, of geef de mand juist een prominente plek in je woning. Een mooie mand mag immers gezien worden! Je kunt er de was in stoppen, maar ook knutselspullen, kranten en tijdschriften of keukengerei. Tip: koop ook een speciale mand voor je kinderen, en gebruik ze als speelgoedmand! Of gebruik verschillende plastieken manden om je keuken of badkamer van top tot teen te organiseren. Haal je innerlijke Marie Kondo naar boven met een mand van Xenos!

 

Mandje kopen

Koop verschillende plastieken manden om je keuken of badkamer van top tot teen te organiseren. Omdat je spullen uit het zicht zijn, krijg je direct een opgeruimd gevoel. En je weet wat ze zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Je kunt voor iedereen een eigen mand kopen in een andere kleur, en niemand maakt meer ruzie over welke spullen van wie zijn! Ideaal toch?

 

Mand met deksel kopen

Naast de gewone manden, kun je bij Xenos ook een mand met deksel kopen. Deze afsluitbare manden zijn ideaal om rommel in op te bergen of de was in te verzamelen. Je gooit alles in de mand, doet het deksel erop en niemand die het ziet. Handig als je even snel wilt opruimen voordat je gasten komen of als je onrustig wordt van veel spullen in het zicht. Bekijk het aanbod online in de webshop of kom langs in een van onze winkels. Neem ook zeker een kijkje in de folder voor al onze aanbiedingen.