Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Vuurschalen Vuurschalen

Vuurschalen

(4)

Vuurschaal kopen?

Op zoek naar extra comfort tijdens een frisse zomeravond in de tuin? Een terrashaard of vuurschaal kopen is de juiste oplossing. Vuurschalen houden je namelijk lekker warm, waardoor je nog lang kunt genieten van een gezellige avond buiten. Heerlijk apperitieven met familie en vrienden rondom een grote vuurkorf met zachte plaids en kussens. Zo kun je de hele avond vullen met het roosteren van marshmallows boven het knetterende vuurtje. Dat klinkt als een onvergetelijke avond! Overtuigd? Een vuurschaal kopen bij Xenos kan in verschillende maten en materialen, zoals metaal en ijzer. Er zit altijd wel een exemplaar bij voor jouw terras.

 

Vuurkorf kopen

Wil je een vuurkorf kopen voor de lange zomeravonden? Dan is Xenos de winkel voor jou. Een vuurkorf is iets compacter dan een vuurschaal, ideaal dus voor een kleine tuin. Daarnaast zorgt een vuurkorf met een spatscherm of een tuinhaard ervoor dat brandende houtsnippers niet in het rond vliegen. Genoeg redenen dus om een fijn zitplekje met mooie tuinmeubels te creëren in de tuin, waarin de vuurkorf of tuinhaard centraal staat. Versier de rest van de tuin met leuke tuinlampjes voor een extra sfeervol geheel.

 

Vuurschaalaanbieding

Je vindt het hele assortiment aan vuurschalen en terrashaarden online of in de winkel. Houd ook zeker de folder in de gaten! Zo mis je geen vuurschaal-aanbiedingen en kun je je ideale vuurschaal of terrashaard kopen tegen een warme prijs!