Frisse lemon trifle in een cocktailglas
Zin in een zomers dessert dat er spectaculair uitziet, maar stiekem supermakkelijk is? Deze lemon trifle maak je met maar drie ingrediënten en tover je zo op tafel in een stijlvol Timeless cocktailglas van Xenos. Fris, romig en feestelijk. Perfect na een etentje, bij een brunch in de tuin of gewoon als lekker tussendoortje voor jezelf.

Wat heb je nodig (voor 4 glazen)
- 1 potje lemon curd
- 200 ml slagroom
- 1 doosje lemon meringues van Xenos
Zo maak je het
- Klop de slagroom luchtig en stevig.
- Verkruimel een paar lemon meringues en verdeel ze over de bodem van de glazen.
- Lepel een laagje lemon curd op de meringues.
- Schep er een flinke toef slagroom op.
- Top af met een halve meringue en eventueel een extra lepel lemon curd.

Serveer in stijl
Gebruik het Timeless cocktailglas van Xenos voor die wow-factor. Serveer direct of zet ze even koud in de koelkast, dan zijn ze nóg lekkerder. Simpel, zomers en onweerstaanbaar!

Woonaccessoires
Promoties
Meubels
Kerst
Magazine: Kerst
Koken en Tafelen
Food
Huishouden
Feest
Hobby
Reizen en Vrije Tijd
Cadeaus
Promoties
Inspiratie
Nieuw
Trending
Folder