Menu

Moederdag

Bij Xenos vind je alles voor de liefste mama. Van moederdag cadeaus tot servies voor een ontbijt op bed.

Da's leuk voor mama
Cadeausets Cadeausets
Mokken Mokken
Thee Thee
Geurkaarsen Geurkaarsen
Fotolijsten Fotolijsten
Spiegels Spiegels
Borrelplanken Borrelplanken
Plantenhangers Plantenhangers
Populaire producten

Vier Moederdag met Xenos

Moederdag is de dag om mama, oma’s of andere moeders extra te verwennen. Laat op deze speciale feestdag nog weten hoeveel je haar houdt. Bij Xenos hebben we alles wat je nodig hebt om Moederdag onvergetelijk te maken. Het maakt niet uit hoe je Moederdag viert. Bij Xenos vind je de leukste cadeaus om je eerste Moederdag te vieren en cadeaus om een persoonlijke en origineel te geven aan je moeder die je al jaren cadeaus geeft. Bij Xenos vind je alles voor deze feestdag, van de leukste moederdag cadeaus tot servies om haar te verrassen met een ontbijt op bed. Of wat dacht je van een zelf geknutseld cadeau? Met onze hobby artikelen maak je de mooiste kunstwerkjes voor je mama. Houd je meer van bakken? Ga aan de slag in de keuken met onze bakspullen en maak een heerlijke moederdag taart. Ben je nog lastminute op zoek naar cadeau voor mama? Bekijk onze cadeautips en kies iets uit onze top 10 moederdag cadeaus. Laat je inspireren en geniet van deze speciale dag met je moeder.

Wanneer is het Moederdag in 2024?

Moederdag wordt in Nederland traditioneel gevierd op de tweede zondag in mei. In 2024 valt Moederdag op zondag 12 mei. Het is de perfecte gelegenheid om je moeder, oma of een andere speciale vrouw in je leven te verwennen en te laten zien hoeveel ze voor je betekent.

Shop alles voor Moederdag

Wil jij je mama verrassen met een ontbijt op bed, bosje (kunst)bloemen of een ander moederdag cadeau? Of wil jij iets persoonlijks knutselen of bakken voor Moederdag? Bij Xenos vind je alles wat je nodig hebt voor deze speciale dag. Bestel je favoriete Moederdag items online of kom langs in een van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Houd dan onze folder in de gaten. Fijne moederdag!