Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 8,9
  • Gratis aankoopbescherming
Halloween decoratie Halloween decoratie

Halloween decoratie

(63)

Halloweenversiering

Op 31 oktober is het zover: Halloween. Hét griezeligste feest van het jaar waarop je je huis en tuin mag versieren met de engste decoratie. Denk aan pompoenen, spoken, heksen, schedels, skelletten, spinnen en andere lugubere dieren en insecten om je interieur mee aan te kleden. We hebben een uitgebreid assortiment Halloweenversiering. Van lampjes tot honeycombs en van lampionnen tot slingers en ballonnen.

 

Trick or treat: halloweensnoep en verkleedkleding

Geef me snoep of anders ... Komen er bij jou thuis kinderen aan de deur met Halloween voor Trick or Treat? Zorg dan dat je voldoende snoep in huis hebt. Bij Xenos bestel je het griezeligste uitdeelsnoep, van eetbare oogballen tot lolly’s in de vorm van een doodshoofd. Tip: deel het snoep uit in een speciale Halloweensnoepschaal en trek zelf een enge outfit aan. Want wat is er spannender dan snoep te krijgen van een heks of zombie? We hebben enge Halloweenkostuums in ons assortiment voor volwassenen en kinderen. Vergeet ook geen bijpassende Halloweentiara, -bril en -schmink te bestellen.

 

Halloweendiner of -feest organiseren?

Bij Xenos vind je alles wat je nodig hebt om zelf een Halloweenfeest te organiseren. Zo hebben we kartonnen bordjes om 'horrorcake' op te serveren, bekers om 'bloedsap' in te schenken en andere tafelbenodigdheden, zoals griezelige servetten en snackcups. Allemaal in Halloween thema met pompoenen, spinnen en spookjes. Heel eenvoudig online te bestellen in onze webshop.