Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming

Tochtrollen

(6)

Tochtstopper kopen

Heb jij last van kou in huis? Met een vrolijke tochtstopper van Xenos houd je de tocht voortaan eenvoudig buiten de deur. Tocht wordt veroorzaakt door de koude lucht die onder het raam of de deur door komt. Gelukkig is deze kou gemakkelijk te verhelpen met een tochtstopper bij je deur of voor het raam. Bij Xenos in het assortiment vind je verschillende dieren tochtstoppers. Kies bijvoorbeeld voor onze krokodillen variant. Ben jij een echte koukleum? Samen met een warm plaid en een kaarsenplateau vol sfeervolle kaarsjes zit jij komende winter lekker warm thuis op de bank. Ook handig: een vloerkleed op de grond. Deze houdt je voeten lekker warm én het creëert extra sfeer in huis.

 

Deur tochtstopper kopen

Heb je het idee dat de tocht voornamelijk onder de deur door komt? Kies dan voor een deur tochtstopper. Deze houdt de kou buiten, waardoor het binnen lekker warm blijft. Ga bijvoorbeeld voor eentje in de vorm van een monster. Deze ziet er niet alleen grappig uit, hij helpt ook hartstikke goed tegen koude tocht. Mag het van jou wel wat minder griezelig? Kies dan voor de tochtstopper in de vorm van een walvis.

 

Goedkope tochtstoppers bestellen

Houd jij de kou voortaan liever buiten met behulp van een tochtstopper? Bij Xenos koop je jouw tochtstopper eenvoudig online of kom langs in de winkel. En houd je onze folder ook in de gaten? Dan koop je jouw tochtstopper misschien wel in de aanbieding!