Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Plantenbakken Plantenbakken

Plantenbakken

(18)

Plantenbakken kopen

Houd je enorm veel van planten en kan je woning niet groen genoeg zijn? Bij Xenos verkopen we de mooiste plantenbakken, speciaal voor binnen én buiten. Onze plantenbakken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze rotan plantenbak? Deze is helemaal in de mode en staat op een voet waardoor je planten nog beter uitkomen. Heb je een industrieel interieur? Ook dan zit je goed met de plantenbakken voor binnen bij Xenos! Zo verkopen we diverse metalen plantenbakken. Deze hebben een strak uiterlijk en je kun er veel planten in kwijt. Ben je op zoek naar een plantenbak met een extra touch? Ga dan voor onze metalen plantenbak met gouden frame. Deze is leuk in huis, maar ook mooi in de tuin of op het balkon. Tip: vul de plantenbakken niet met gewone aarde, maar met echte potgrond. Heb je geen groene vingers? Kijk dan eens bij onze kunstplanten- en kunstbloemen. Net echt!

 

Plantenbak binnen kopen

Ben je specifiek op zoek naar plantenbakken voor binnen? Bij Xenos in het assortiment vind je de mooiste plantenbakken, speciaal voor binnen. Want zeg nu eerlijk: hebben we ooit genoeg planten in huis? Planten zijn niet alleen gezellig, ze zorgen ook nog eens voor extra zuurstof. Kies daarom voor onze grote plantenbak voor binnen en zet deze vol met verschillende soorten planten. Combineer de plantenbak met bloempotten voor een speels effect. Vind je het leuk om verschillende plantenbakken af te wisselen? Kies dan voor meerdere plantenbakken in huis, waarbij je zowel hoge plantenbakken als lage plantenbakken combineert. Het leuke aan een hoge plantenbak op poten is dat je kunt spelen met de verschillende hoogtes: hello urban jungle!

 

Voor ieder huis een geschikte plantenbak voor binnen

Nog zo’n groot voordeel van plantenbakken: je kunt ze eenvoudig combineren. En met combineren bedoelen we niet alleen plantenbakken op een voet met plantenbakken voor op de grond. Combineer je favoriete plantenbak bijvoorbeeld eens met een decoratieladder met hangplanten. Dit is gezellig en bovendien erg in de mode. Ook leuk: onze langwerpige plantenbak voor binnen. Hierin kun je eenvoudig meerdere planten kwijt.

 

Plantenbak aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie plantenbak voor binnen? Bij Xenos verkopen we diverse plantenbakken in verschillende stijlen. Zo weet je zeker dat er een plantenbak tussen zit die past bij je smaak. Koop je nieuwe plantenbak voor binnen online of kom langs in de winkel. En houd ook zeker onze folder ook in de gaten! Misschien koop je je plantenbakken wel tegen een zachte prijs!