Menu

Ronde spiegels

window.addEventListener('load', function () { window.flowbox('init', { container: '#js-flowbox-flow-6', key: 'SeBDyTRBRZWzuI_37hKjkg', locale: 'nl-NL' }); });

Ronde spiegel kopen

De meeste spiegels zijn rechthoekig of vierkant van vorm. Ook heb je organische spiegels. Wil je eens iets anders of kan  jouw huis wel wat speelsheid gebruiken? Denk dan eens aan het kopen van een ronde spiegel! Ronde spiegels laten je interieur groter lijken én kleden een ruimte stijlvol aan. Een ronde spiegel is ook uitermate geschikt voor boven de wastafel in je badkamer. Een tijdloze ronde spiegel met een zwarte metalen lijst is altijd goed. Of wat dacht je van een mooie rotan of gouden spiegel? Tip: combineer verschillende grote en kleine spiegels voor een speels effect aan de muur. Zo creëer je eenvoudig een bijzonder hoekje in je huis!

Grote ronde spiegel kopen

Grote ronde spiegels zijn niet meer weg te denken uit jouw interieur! We zien ze tegenwoordig overal; in de gang, badkamer of op het toilet. Een ronde spiegel is een echte eyecatcher, buiten dat het super mooi staat is een spiegel onmisbaar in huis. Bij Xenos zijn er veel verschillende varianten. Een ronde zwarte spiegel, grote ronde spiegel, ronde spiegel goud, noem het maar op! De keuze is reuze.

Goedkope spiegels rond kopen

Een mooie ronde spiegel mag zeker niet ontbreken als wanddecoratie. Xenos heeft de mooiste ronde spiegels voor je samengesteld voor een fijn prijsje. Voor iedere stijl is er een bijpassende ronde spiegel. Het laat je interieur groter lijken én kleedt een ruimte stijlvol aan. Bij Xenos hebben we een groot aanbod aan goedkope spiegels. De ronde spiegels zijn er in het groot én klein waardoor het leuk is om met elkaar te combineren voor een speels effect. Liever geen ronde zwarte spiegel? Ga dan voor een leuke ronde gouden spiegel of een ronde spiegel gemaakt van rotan. Je shopt het gehele assortiment aan ronde spiegels online of in de winkel. Houd je ook de folder in de gaten? Zo mis je geen aanbieding en kun jij jouw ronde spiegel kopen voor een nóg betere prijs!