Menu

Banken

(18)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Banken en zetels kopen

Ben je op zoek naar een leuke zetelvoor in de woonkamer, hal of kinderkamer? Bij Xenos vind je een uitgebreid aanbod aan zetels voor in huis. Je kunt een zetel kopen voor de sier maar ook als praktisch meubelstuk in de hal om bijvoorbeeld je schoenen aan te doen. Een bank zonder rugleuning kan ook leuk ter decoratie zijn in je woonkamer of hal met een leuke spiegel tegen de muur of bloempot erop. Een kleine zetel ziet er zeker niet alleen mooi uit, het kan ook extra zitruimte bieden. Met een paar leuke kussens geef je je zetel ook nog eens een totaal andere uitstraling. Kijk ook of de zetel bij je andere meubels past, zo houdt je het geheel rustig. Xenos heeft banken en zetels voor iedere stijl en ieder budget.

 

Mooie stijlvolle banken en zetels koop je bij Xenos

Een stijlvolle zetel geeft automatisch extra sfeer in huis. Kies je voor praktisch en wil je een zetel graag gebruiken om op te zitten? Ga dan voor een iets bredere en hogere zetel. Gebruik je een zetel liever ter decoratie? Kies dan voor een smal houten bankje. Wat je keuze ook is, Xenos heeft het allemaal.

 

Goedkope banken en zetels kopen

Bij Xenos vind je goedkope banken en zetels van top kwaliteit. Bij Xenos koop je trendy meubels online of in een van onze 150 Xenos-winkels. Houd ook onze folder in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen.