Menu
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Klantenbeoordeling van 9
  • Gratis aankoopbescherming
Kunstplanten Kunstplanten

Kunstplanten

(51)

Kunstplanten kopen

Ben je een plantenliefhebber, maar heb je geen groene vingers of ga je vaak weg? Dan is een kunstplant echt iets voor jou. Met kunstplanten geef je je interieur een botanische toets. En dat zonder veel moeite te doen! In ons assortiment vind je diverse toffe nepplanten, zoals pannenkoekenplanten, hangplantjes en grote kamerplanten. Naast kunstplanten koop je bij ons ook mooie kunstbloemen en bijpassende vazen. Zo creëer je makkelijk een mooie bos bloemen, die je nooit hoeft te vervangen. Je kunt ook kunstplanten kopen om je interieur wat rijker te maken. Kies voor een grote kunstplant in de hoek van de kamer, of voor een kleine plant om bijvoorbeeld je dressoir mee op te vrolijken. Met kunstplanten breng je gemakkelijk kleur in huis én je hoeft er niet naar om te kijken. Handig, toch?

 

Kunstplanten voor buiten kopen

Nepplantjes zijn de laatste tijd heel erg populair. Natuurlijk kun je planten binnen zetten, maar je kunt ook speciaal kunstplanten voor buiten kopen! Zo zorg je op een makkelijke manier voor veel groen in je tuin, zonder dat je de planten water hoeft te geven. Verlang je naar een verzorgde, volle tuin met veel groen? Met de wisselende temperaturen in België blijft niet elke plant lang leven als je er niet voortdurend met bezig bent. Een reden te meer om meer duurzaam groen in huis te halen met de kunstplanten van Xenos. Neem een kijkje bij ons volledige tuinassortiment om je tuin nog gezelliger te maken.

 

Goedkope kunstplanten

De goedkope kunstplanten van Xenos zijn een echte toevoeging aan je interieur of tuin. Je hebt op deze manier wel de lusten, maar niet de lasten die bij planten komen kijken. Bekijk het aanbod aan nepplanten online in de webshop of kom gezellig langs in een van onze winkels. Vergeet ook geen kijkje te nemen in de folder voor onze groene aanbiedingen. Wie weet zit er een mooie goedkope kunstplant tussen waaraan jij jarenlang plezier zult hebben!