Menu

Droogbloemen

(35)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Droogbloemen kopen

Droogbloemen zijn niet meer weg te denken uit een interieur. Ze fleuren iedere ruimte op! Droogbloemen kopen doe je bij Xenos. In onze winkels vind je de mooiste droogbloemen in allerlei kleuren en soorten. Wil je droogbloemen online kopen? Ga dan naar Xenos.nl! Van natuurlijke pluimen en pampasgras tot kleurrijke droogbloemen, zoals lagurus of sigaar. Wil je deze droogbloemen bestellen? Dan ben je bij Xenos op de juiste plek. Heb je je favoriete droogbloemen besteld? Zet ze dan neer in een mooie vaas op tafel of het dressoir. Wil je ook nog groen in huis? Bekijk dan eens onze kunstplanten.

 

Droogbloemenboeket kopen

Eén droogbloem is leuk, een paar droogbloemen bij elkaar is fantastisch! Kies je favoriete droogbloemen uit en stel zelf je eigen droogbloemenboeket samen. Combineer kleurrijke bloemen met natuurlijke pluimen. Kies voor verschillende soorten droogbloemen en varieer in hoogte om het geheel speels te houden. Op deze manier creëer je een prachtig droogbloemenveldboeket. En je hoeft niet eens de natuur in om het te plukken! Heb je liever iets aan de muur hangen? Maak dan zelf een droogbloemenkrans met een metalen ring. Heb je geen zin in deze do it yourself? Bestel dan de klant-en-klare ring met droogbloemen.

 

Goedkope droogbloemen

Met een klein budget je interieur opfleuren? Bij Xenos vind je goedkope droogbloemen in de mooiste kleuren. Neem een kijkje in een Xenos-winkel bij jou in de buurt of bestel ze eenvoudig online. Ben je een echte koopjesjager? Houd dan de Xenos-folder goed in de gaten, want daarin staan de leukste acties en aanbiedingen!