Menu

Cijfer ballonnen

(92)
Sorteren: Sorteren op:
Per pagina:

Cijfer ballonnen kopen

Opblaasbare cijfers zijn super trendy! Maar wanneer gebruik je deze? Nou, bijvoorbeeld zo! Op een verjaardag kun je de leeftijd van de jarige ophangen, het aantal jaar dat het stel getrouwd is, het cijfer waarmee een examen is gehaald en ga zo maar door! Genoeg gelegenheden om deze vrolijke cijfers op te blazen en aan de muur, de slingers of in het midden van de kamer op te hangen. Gelukkig gaat dit ook erg gemakkelijk door het ophanglint. Wil je niet alles zelf opblazen? Koop er dan een ballonnen-opblaaspompje bij. Dan weet je zeker dat je aan het eind van de dag nog alle verjaardagsliedjes mee kunt zingen. Xenos heeft roze, groene, gouden en zilveren opblaascijfers. En wist je dat we ook opblaascijfers in regenboogkleuren hebben?

 

Letter ballonnen kopen

Niet alleen met cijfers, maar ook met opblaasbare letters kun je natuurlijk leuke slingers maken. Laat je creativiteit erop los gaan en creëer zelf de leukste teksten. Zo kun je bijvoorbeeld een naam of een quote met gouden letter ballonnen samenstellen. Zoek je naar nog wat extra versiering? Met een vlaggenlijnen en confetti maak je het helemaal af. Er is voor ieder wat wils, dus laten we de boel maar snel gaan versieren!

 

Goedkope cijfer en letter ballonnen bestellen

Goedkope opblaasbare cijfers en letters kun je gemakkelijk bij Xenos bestellen. Wil je de producten liever eerst in het echt zien? Kom dan gewoon langs in een van onze winkels. Ben je benieuwd welke producten nog meer goedkoop verkrijgbaar zijn bij Xenos? Check dan onze folder voor de laatste acties en aanbiedingen!