Menu
Hoofdeindes Hoofdeindes

Hoofdeindes

(0)

Hoofdbord kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe look in je slaapkamer? Je hoeft dan niet meteen een nieuw bed aan te schaffen. Geef je kamer een persoonlijk tintje en kies voor een mooi hoofdbord. Een hoofdeinde aan je bed zorgt ervoor dat jouw boxspring of bed een nieuwe stijlvolle, luxe uitstraling krijgt. Waarom je een hoofdbord nodig hebt? Het houdt de kussens op z'n plaats, het voorkomt slijtage aan je muur en het ziet er natuurlijk mooi uit. Een achterwand bed shop je bij Xenos.

 

Rotan hoofdbord kopen

Met een ander hoofdbord geef je jouw slaapkamer een totaal andere look. Een rotan hoofdbord heeft een luxe uitstraling en maakt je bed het middelpunt van de kamer. Combineer je hoofbord van rotan met andere rotan materialen zoals rotan kasten, rotan spiegels en andere leuke woondecoratie voor op je nachtkastje. Wat dacht je van een mooie cheetah vaas met droogbloemen? Bij Xenos vind je de mooiste rotan hoofdborden voor een leuke prijs.

 

Hoofdbord bed kopen

Heb je een keuze gemaakt voor een gloednieuw hoofdeinde bed? Bestel deze dan gemakkelijk online op onze website! Wil je de hoofdborden liever eerst even in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels. Blijf op de hoogte van de laatste acties en check onze folder om geen aanbiedingen te missen!